Take a fresh look at your lifestyle.

Asociația ”O masă caldă” are nevoie de sprijinul clujenilor

0

Asociația ”O masă caldă” hrănește săptămânal sute de nevoiași. Dacă până de curând voluntarii pregăteau mâncarea în bucătăriile altora, acum se fală în fața provocării de a-și amenaja propria bucătărie. Asociația a primit un spațiu de la Primărie, însă pentru amenajarea lui este nevoie de implicarea clujenilor care sunt dispuși să facă donații în acest sens.

Din această toamnă bucătăria ”O masă caldă” va funcţiona într-un imobil de pe strada Bulevardul 21 Decembrie 1989. Așacum se întâmplă de cinci ani încoace voluntarii asociaţiei vor prepara zilnic mâncare caldă, care va fi transportată, ulterior, în caserole, către beneficiarii programului – copii, tineri şi persoane cu o situaţie materială precară, şomeri, vârstnici şi persoane fără adăpost, persoane abandonate, sau familii cu venituri mici.

Programul a depășit granițele Clujului, în prezent activitatea derulându-se în nouă bucătării din ţară. De serviciile voluntare ale asociației beneficiază peste 700 de persoane din Cluj, București, Bistriţa şi Satu Mare. Programul se bazează exclusiv pe voluntariat, pe donații și pe un management inteligent al resurselor.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata