Take a fresh look at your lifestyle.

Campionatul național de ciclism în tanedem va avea loc la Cluj

0

Cu ocazia zilei mondiale a mobilității persoanelor cu deficiențe de vedere, Clubul Sportiv Tandem Arena și Clubul Sportiv Clujul Pedalează organizează sâmbătă, 13 octombrie, începând cu ora 10.00, a treia ediție a Campionatul Național de Ciclism în Tandem. Starul competiției de va da de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 35 – 37 (Cotton Club), de la ora 10:00.

La Campionatul Național de Ciclism în Tandem vor participa 30 de echipaje mixte – pilot văzător, pasager nevăzător sau slab văzător, care provin de la școlile pentru deficienții de vedere din toată țara, dar și echipaje provenite de la asociații din Cluj. Piloții bicicletelor tandem sunt persoane recrutate din școlile de nevăzători, dar și voluntari.

Pe lângă competiția adresată persoanelor cu deficiențe de vedere, organizatorii învită publicul larg să se înscrie la cursa dedicată amatorilor. Înscrieri se pot face pe adresa: http://www.clujulpedaleaza.ro/. Se pun la dispoziție biciclete tandem pentru cursă și se oferă premii atrăgătoare.

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata