Take a fresh look at your lifestyle.

Caz de zoofilie în județul Cluj. Bărbat reclamat pentru că întreținea relații sexuale cu o cățelușă

1

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Comunal Luna au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat întreține raporturi sexuale cu cățelușa pe care o deține.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat persoana reclamată, stabilind că este un bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna Luna. A fost solicitat un echipaj medical la fața locului pentru consult de specialitate, stabilindu-se că bărbatul se află sub influența băuturilor alcoolice și că nu necesită internare.

Aceasta este cățelușa abuzată. Patrupedul este la un adăpost în prezent

Investigațiile au fost continuate de către polițiști pentru stabilirea veridicității celor semnalate; astfel, la data de 4 februarie, a fost dispusă printr-o ordonanță examinarea cățelușei deținute de către bărbat. ȘTIREA CONTINUĂ, MAI JOS!

Polițiștii, însoțiți de reprezentantul teritorial al DSVSA Cluj și de un reprezentant din partea primăriei, s-au deplasat la domiciliul bărbatului și au ridicat patrupedul pentru continuarea verificărilor. În prezent, cățelușa a fost plasată la un adăpost din Turda. În cauză se continuă cercetările, polițiștii demarând cercetări pentru comiterea infracțiunii de ,,rănirea sau schingiuirea animalelor”, faptă prevăzută de Legea nr.205/2004.

foto principală: arhivă

Citește și
1 Comentariu
  1. Tereza spune

    Clujul o rusine pe harta tarii. Un oras cu atat de multe ONG-uri pentru protectia animalelor si cu o conducere a DSV ignoranta. Directorul Oleleu este mai preocupat sa apere preferential ONG-urile , in detrimentul animalelor, decat sa isi exercite atributiile. Ar trebui sa isi dea demisia de onoare, onoare care ii lipseste cu desavarsire.
    Rusine! Rusine dle Oleleu care aveti compartiment pt Politia Animalelor in organigrama. Rusine ca frecati menta, rusine ca aparati interesele lui Termure si nu ale bunastarii animalelor, rusine Politiei Romane, rusine ONG-urilor teritoriale. Rusine ca nu ari fost personal acolo pt interventie si pt supraveghere de caz, rusine ca incurajati cu precadere prin tacere, zoofilia.
    Rusine tuturor mancatorilor de bani nemeritati.

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata