Take a fresh look at your lifestyle.

Cluj-Napoca, tărâmul păpușarilor

0

A doua ediţie a Festivalului Internațional Stradal WonderPuck va avea loc între 14 și 16 septembrie 2018 la Cluj-Napoca, marcând începutul noului an școlar. Cu această ocazie, WonderPuck propune petrecerea unui weekend în familie, vizionând spectacole în aer liber, cu acces gratuit.

Evenimentul oferă un program complex de educație teatrală și culturală menită să formeze gustul estetic atât al celor mai mici spectatori, cât și al întregii familii. Organizatorii promit trei zile de experiențe culturale de excepție prin intermediul limbajului universal al activităților artistice. Accesul este liber pentru toată lumea.

O noutate a celei de-a doua ediţii WonderPuck este extinderea zonei de desfășurare a festivalului. Astfel, dacă la prima ediție am avut un singur spațiu de interes, respectiv Piața Unirii, pe harta festivalului vor fi incluse şi Piața Muzeului și Castelul Banffy din Bonțida. De asemenea, în acest an festivalul va avea trei secțiuni: WonderPuck pentru preșcolari și școlari, WonderPuck pentru adolescenți, tineri și adulți, precum și WonderPuck la Centenarul Marii Uniri.

Spectacolele oferite de companii teatrale din țară și din străinătate au ca scop dezvoltarea Festivalului Stradal WonderPuck, care dorește să devină un spaţiu de referinţă între festivalurile europene cu acest specific. Încă de la prima ediție, Festivalul Stradal WonderPuck s-a bucurat de un succes considerabil, reunind peste 300 de artiști în cele 30 de spectacole, cinci ateliere și expoziții în aer liber, având o audiență de peste 17.000 de spectatori în cele trei zile.

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata