Take a fresh look at your lifestyle.

CORONAVIRUS: Model de Adeverință permanentă și Declarație pe proprie răspundere, în baza Ordonanței militare 2 din 21 martie. TREBUIE să le avem asupra noastră!

1

Conform Ordonanței militare 2 din 21 martie 2020, făcută publică de către secretarul de stat Raed Arafat și Marcel Vela, ministru Afacerilor Interne, părăsirea locuinței, pe timp de noapte, va trebui justificată printr-o Adeverință permanentă ori Declarație pe proprie răspundere. Măsura a fost luată în contextul crizei de COVID-19 (coronavirus).

Citește și … În 26 martie s-au schimbat adeverințele. Descarcă noile modele de AICI!

Baza legală: Conform Articolului 5, alineatul 4 din Ordonanța militară 2 din 21 martie.

(4) Declarația pe propria răspundere trebuie să cuprindă nume și prenume, data nașterii, adresa locuinței/ gospodăriei/ locului activității profesionale, motivul deplasării, data completării și semnătura.

Măsura intră în vigoare în 23 martie la ora 22:00. Trebuie precizat că, la acest moment, adeverințele trebuie să fie asupra noastră în intervalul orar 22:00 – 06:00.

Vă punem la dispoziție un MODEL de Adeverință permanentă și Declarație pe proprie răspundere, pe care să le puteți prezenta autorităților conform noilor prevederi. Documentele nu au fost publicate încă în Monitorul Oficial, iar forma finală poate fi diferită de cea din acest articol. Declarația pe proprie răspundere și Adeverința permanentă se pot descărca dând click pe „descarcă”.

Citește și … CORONAVIRUS: Ce măsuri drastice conține Ordonanța militară 2 din 21 martie

Citește și … Primul caz de deces în România din cauza coronavirusului

Cum arată documentele:

Citește și
1 Comentariu
  1. Peterffy zoltan spune

    Daca vreau sa maduc afara in olanda ka fica mea si nepotica mea sa fiu cu ei ce trebuie sa fac …

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata