Take a fresh look at your lifestyle.

Crimă pe strada Brădetului din Baciu. Un tânăr și-a măcelărit mama

0

Crimă în Baciu. Un tânăr de aproximativ 30 de ani și-a măcelărit mama cu multiple lovituri de topor. S-a întâmplat luni seara, pe fondul unui conflict mai vechi care mocnea.

Femeia, care locuia pe strada Brădetului din Baciu, alături de concubin, îi reproșa fiului că se droghează. Aceasta i-a cumpărat tânărului o garsonieră în Cluj-Napoca și a găsit-o vandalizată. Alături de alți tineri dependenți de substanțe interzise, tânărul a distrus garsoniera.

Pe fondul unui conflict mai vechi, posibil cel cu garsoniera, luni seara tânărul a mers la mama lui acasă. Acesta ar fi folosit un topor cu care a lovit-o pe femeie până când a lăsat-o fără suflare.

Vecinii îl cunosc pe tânăr și susțin că acesta se droga și era violent. Criminalul primea drogurile prin poștă, arată apropiații lui.

După crimă, bărbatul a fost reținut de către polițiști. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

Citește și … FOTO – Criminalul din Baciu, ARESTAT preventiv. Ce spun procurorii

„În data de 22.03.2021, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj-Napoca au dispus începerea urmăririi penale cu privire la săvârşirea infracţiunii de violență în familie în modalitatea omorului comis asupra unui membru de familie. Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că în cursul după-amiezii de 22.03.2021, în timp ce se afla în locuinţa comună cu a mamei sale, situată în com. Baciu, sat Baciu, jud. Cluj,inculpatul C.V.B.a aplicat lovituri repetate asupra corpului mamei sale C.A., cu corpuri tăietor-înțepătoare şi tăietoare, cauzându-i leziuni care au condus la decesul acesteia. În cursul zilei de 23.03.2021, procuroriiau dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul C.V.B., iar în cursul aceleaşi zile acesta va fi prezentat judecătorilor de la Tribunalul Cluj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata