Take a fresh look at your lifestyle.

CRIMINAL din Marea Britanie, prins pe străzile Clujului

0

Sâmbătă, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Serviciul Investigații Criminale, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, au reușit prinderea unui bărbat, căutat de autoritățile din Marea Britanie, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare. Astăzi, judecătorii l-au arestat pe bărbat.

Cel în cauză, un bărbat, de 31 de ani, din Londra, era căutat de autoritățile din Marea Britanie, pentru multiple crime.

În jurul orei 16.00, acesta a fost depistat de către polițiștii clujeni pe strada Regele Ferdinand, din Cluj-Napoca, având asupra lui acte de identitate false. Totodată, asasinul a renunțat la părul lung.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost prezentat, astăzi, Parchetului Curții de Apel Cluj, pentru luarea măsurilor ce se impun. Judecătorii l-au arestat pentru 15 zile, timp în care se pregătesc documentele pentru repatrierea asasinului.

La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata