Take a fresh look at your lifestyle.

UPDATE – FOTO/VIDEO – Accident cu patru autoturisme în Piața Ștefan cel Mare

0

Două persoane au fost rănite și patru autoturisme au fost avariate în Piața Ștefan cel Mare din Cluj-Napoca. De vină este un șofer care a forțat semaforul, iar mai apoi nu a apucat să frâneze la timp.

Accidentul s-a produs în jurul orei 14:30, marți 26 martie. Potrivit polițiștilor care au efectuat cercetarea la fața locului, șoferul unui autoturism Audi a forțat semaforul din Piața Ștefan cel Mare și având viteză nu ar fi apucat să frâneze la timp. Astfel, autoturismul condus de bărbat a intrat în coliziune cu alte trei autovehicule oprite la următorul semafor.

În urma impactului, două persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Șoferul vinovat se poate alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar pe durata cercetărilor el va rămâne fără permis de conducere.

UPDATE -1

„La data de 26.03.2019, în jurul orelor 14:32, un bărbat de 44 ani a condus un autoturism în Piața Ștefan cel Mare din Cluj Napoca, pe direcția Piața Cipariu – strada Posada – strada Avram Iancu, iar la un moment dat, datorită neadaptării vitezei în timp ce vira la stânga de pe strada Posada, pierde controlul vehiculului după care intră în coliziune cu bordura din dreapta părții carosabile. După impactul cu bordura, autoturismul este proiectat în autoturismele care așteptau la semaforul amplasat la intersecția cu strada Avram Iancu pe banda întâi pe direcția Prefectura – cartier Zorilor. Din coliziune au rezultat avarierea a patru vehicule și rănirea a două persoane, soț și soție de 30 și respectiv 35 de ani, ambii fiind transportați la UPU pentru îngrijiri medicale. Lipsa alcool”, transmit într-o informare reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

foto: utilizatori Facebook

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata