Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Bătaie de joc pe drumurile județene din Cluj. Tișe se laudă cu 900 de tone de material antiderapant împrăștiat de drumari, oamenii îl contrazic

0

Bătaie de joc dusă la cote maxime din partea autorităților din județul Cluj. Deși au trecut două zile de la căderea zăpezii, pe unele drumuri județene din zona Huedin și nu numai drumarii nu și-au făcut prezența cu utilajele de deszăpezire, dar nici cu material antiderapant. Consiliul Județean Cluj, condus de Alin Tișe, anunță că peste 900 de tone de material antiderapant au împrăștiat drumarii pe drumurile județene din Cluj în ultimele 24 de ore. Oamenii, în schimb, spun că nu au văzut nici urmă de drumari. Mai jos, câteva imagini de pe drumurile semnalate de oameni ca fiind necurățate. 

Cele mai mari probleme semnalate sunt în zona Huedin, pe DJ108 C – Aghireșu – Mănăstireni – Răchițele, DJ 103H Bologa – Scrind – Săcuieu, DJ103 J – Sâncraiu – Alunișu – Săcuieu, DJ 764B – DN1 – Valea Drăganului – Lunca Vișagului.

Consiliul Județean Cluj se laudă că nu sunt drumuri blocate sau închise. Desigur că nu sunt, că nu a nins atât de mult încât să trebuiască închise. De curățarea drumurilor județene se pare că nu este nimeni interesat.

„În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de sâmbătă, 15 decembrie, s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 60 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 30 utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi se acţiona pe 16 drumuri judeţene, cu 14 utilaje. În cadrul acestor acţiuni, a fost folosită o cantitate de 624 de tone de material antiderapant.

Pe drumurile judeţene situate în zona Turda şi în zona de munte, doar în cursul ultimelor 12 ore s-a intervenit pe 14 drumuri judeţene, cu 6 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 176 de tone de material antiderapant.

Totodată, pe drumurile judeţene situate în zona Dej, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 13 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu 7 utilaje. La această oră se acţionează, inclusiv prin revizii, pe 11 drumuri judeţene, cu 6 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 110 tone de material antiderapant”, se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Județean Cluj.

DJ108 C – Aghireșu – Mănăstireni – Răchițele – imagine Aghireșu
DJ 764B – DN1 – Valea Drăganului – Lunca Vișagului – imagine Lunca Vișagului
DJ108 C – Aghireșu – Mănăstireni – Răchițele – imagine Mănăstireni
DJ108 C – Aghireșu – Mănăstireni – Răchițele – imagine Răchițele
DJ 103H Bologa – Scrind – Săcuieu
loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata