Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – BMW răsturnat la Băișoara, șoferul a rămas încarcerat și a ajuns la spital rănit grav

0

Pe raza localității clujene Băișoara s-a produs un grav accident rutier, sâmbătă dimineață. Un autovehicul s-a răsturnat, iar șoferul a rămas încarcerat. Și în acest accident, la fel ca în multe altele, viteza a fost cauza producerii.

O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au fost alertate în această dimineață, în jurul orei 6.00, ca urmare a răsturnării unui autoturism pe raza localității Băișoara.

„Un bărbat a condus autoturismul pe DJ107, pe raza localității Băișoara, iar într-o curbă ușoară la stânga nu a adaptat viteza, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. Bărbatul a rămas încarcerat până la sosirea echipajelor de salvare. Șoferul nu a putut fi testat la locul accidentului”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Pompierii au găsit mașina răsturnată pe plafon, în șanțul de lână partea carosabilă, și un bărbat de aproximativ 40 de ani blocat în aceasta. Pompierii i-au acordat primul ajutor până la sosirea echipajului SAJ și l-au extras folosind echipamentele speciale pentru a nu-i fi agravate leziunile suferite în urma accidentului.

Bărbatul a fost preluat de echipajul SAJ, fiind transportat în stare de semi-constiență și cooperant la spital.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata