Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Căzută de la etajul 3, o clujeancă se zbate între viață și moarte

0

Incidentul în care a fost implicată o femeie, de 42 de ani, căzută de la etajul 3 al unui imobil de pe strada Alexandru Vlahuță din Cluj-Napoca, cartierul Grigorescu, le ridică semne de întrebare anchetatorilor. Aceștia nu știu dacă au de-a face cu o tentativă de sinucidere sau cu un accident nefericit. Apelul la 112 a fost efectuat miercuri, de către trecători.

Femeia locuia singură, în apartamentul surorii sale. Nu era cunoscută cu probleme de sănătate sau de altă natură, spun apropiații, care să o determine să comită un gest fatal. Nici ipoteza unui accident, în varianta spălării geamurilor, nu ar sta în picioare. Asta pentru că în apartament nu au fost identificate urmele unei astfel de activități.

„În momentul sosirii la fața locului, salvatorii au găsit o femeie care prezenta multiple traumatisme și pierderi ale stării de conștiență. Femeii, în vârstă de 42 de ani, i s-a acordat asistență medicală de urgență de către echipajul SMURD și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Starea generală a acesteia, conform evaluării primare de la fața locului, era critică”, a transmis ISU Cluj.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au deschis o anchetă.

„Polițiștii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la înălțime, dintr-un imobil situat în cartierul Grigorescu. A fost identificată o femeie în vârstă de 42 de ani, transportată la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Sunt efectuate cercetări pentru stabilirea modului în care s-a produs evenimentul”, a transmis IPJ Cluj.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata