Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Două accidente rutiere în județul Cluj, în ultimele ore, 4 răniți

0

Două accidente rutiere s-au produs în noaptea de luni spre marți, în județul Cluj, iar în urma lor patru persoane au fost rănite. Primul accident rutier s-a produs în Dej, unde un autoturism a intrat într-un cap de pod. Al doilea accident a avut loc pe raza localității Iclod, aici un autoturism intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate și gardul unui imobil. Imaginile din acest articol ilustrează accidentul din Dej.

Accidentul din Dej, de pe strada Baia Mare, a avut loc la puțin timp după ora 01:00. Un bărbat de 44 de ani, din Bistrița, ar fi adormit la volan și a intrat într-un cap de pod. În același autovehicul se mai aflau doi minori de 10 și 13 ani, din Bistrița și Reghin. În urma impactului, bistrițeanul a fost grav rănit, iar copiii au scăpat cu leziuni mai ușoare. Cele trei victime au fost transportate la spital.

Cel de-al doilea accident s-a produs în jurul orei 05:00, pe raza localității Iclod. Un bărbat de 45 de ani, din Bistrița, în timp ce conducea autoturismul pe DN1 C, pe raza localității clujene Iclod, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare. Astfel, autoturismul a părăsit partea carosabilă și s-a izbit frontal de un stâlp de electricitate și gardul unui imobil. În urma impactului, șoferul a fost rănit ușor și a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe Cluj-Napoca.

În ambele situații polițiștii de la rutieră au deschis dosare penale pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate.

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata