Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Motociclist accidentat în Florești. A cui a fost vina

0

Un tânăr de 28 de ani a ajuns sâmbătă la spital. În calitate de motociclist, el a fost accidentat de un autoturism. Evenimentul rutier s-a produs pe strada Eroilor din Florești.

Accidentul s-a produs cu puțin timp înainte de ora 15:00. Motociclistul circula pe strada Eroilor din Florești, având direcția de deplasare spre DN1 E60.

O șoferiță care circula din sens invers i-a tăiat calea motociclistului, în încercarea de a face un viraj spre stânga. Practic, femeia nu i-a acordat prioritate motociclistului care circula regulamentar.

În urma impactului dintre cele două autovehicule, bikerul a fost rănit. El a fost transportat la spital și din primele informații ar fi suferit fracturi costale.

„Accident rutier produs pe strada Eroilor, din localitatea Florești, în jurul orei 14.50. Impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie în vârstă de 44 de ani și o motocicletă condusă de un tânăr de 28 de ani, din direcția opusă. Conducătoarea auto ar fi efectuat un viraj la stânga pentru a intra pe o alee”, precizează Andreea Vișan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

ATENȚIE LA MOTOCICLIȘTI

Vremea este tot mai caldă. Datorită acestui factor, pe străzi vor apărea tot mai mulți motocicliști.

Pentru a evita evenimentele rutiere neplăcute, este recomandat ca șoferii de autovehicule să se asigure suplimentar înainte de efectuarea oricăror manevre.

Aproape toate coliziunile dintre motociclete și alte autovehicule au ca rezultat rănirea mai ușoară sau mai gravă a motociclistului, care nu e protejat de caroserie.

În cele mai triste cazuri, motocicliștii rămân invalizi sau își pierd viața.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata