Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – O filmare l-a băgat în comă pe un tânăr de 27 de ani. Accidentul, pe un drum din județul Cluj

0

Ceea ce trebuia să fie o simplă filmare de promovare a unei mașini de raliu, pe drumul dintre Poiana Horea și Beliș, s-a transformat într-o nenorocire. Un tânăr de 27 de ani, din localitatea Fântânele, județul Suceava, a căzut din portbagajul unui autovehicul aflat în mișcare. Bărbatul filma din portbagaj un autoturism de raliu. Într-o curbă, acesta s-a dezechilibrat și a căzut din mers. S-a rănit extrem de grav la cap. Un echipaj medical l-a preluat pe tânăr în stare de inconștiență și l-a transportat la spital, fiind intubat și ventilat mecanic.

Accidentul rutier s-a produs pe DN1 R, la ieșire din localitatea clujeană Poiana Horea spre Beliș, duminică după-masă, în jurul orei 16:20. La locul accidentului a ajuns un echipaj SMURD de prim ajutor și polițiștii care au efectuat cercetări la fața locului.

Citește și … EXCLUSIV – Membru în staff-ul mai multor festivaluri, implicat în cumplitul accident de la Poiana Horea. Starea tânărului căzut din portbagaj este critică

„Un bărbat de 45 de ani, din Cluj-Napoca, se deplasa cu un autoturism pe DN1 R, din direcția Poiana Horea spre Beliș, având ca pasager în portbagajul autoturismului un tânăr de 27 de ani. Ajuns pe un sector de drum în pantă, într-o curbă la dreapta, pasagerul din portbagaj s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil. Tânărul de 27 de ani a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, precizează Beatrice Milonean – purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Activitatea desfășurată de către cei implicați în filmare trebuia avizată de Serviciul de Poliție Rutieră Cluj.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj-Napoca.

În cauză a fost deschis un dosar penal, la acest moment, pentru vătămare corporală din culpă.

Citește și … EXCLUSIV – Membru în staff-ul mai multor festivaluri, implicat în cumplitul accident de la Poiana Horea. Starea tânărului căzut din portbagaj este critică

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata