Take a fresh look at your lifestyle.

UPDATE – FOTO – Pieton lovit de o căruță pe o trecere de pe strada Oașului

0

Un accident mai puțin obișnuit s-a produs, joi după-masă, pe o trecere de pietoni de pe strada Oașului din Cluj-Napoca. Un pieton a fost accidentat de o căruță, în timp ce traversa strada regulamentar. Articol actualizat în partea de jos.

Accidentul rutier, dacă îl putem numi așa, s-a produs în jurul orei 16:00. Nu se cunoaște exact cum s-a produs coliziunea dintre atelajul hipo și pieton. Polițiștii, la rândul lor, au fost uimiți de accident și urmează să vizualizeze camerele de supraveghere pentru a înțelege ce s-a întâmplat.

Pietonul a fost rănit și a fost transportat la spital.

„Un echipaj SMURD a acordat asistență medicală unui bărbat lovit de o căruță, pe strada Oașului din municipiul Cluj-Napoca. Bărbatul a fost transportat la UPU de ambulanța SMURD. Bărbatul este conștient și cooperant”, declară Andrei Biriș, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Potrivit legislației, căruțele sunt interzise pe străzile orașului.

„Un bărbat de 72 de ani, conducătorul unui atelaj hipo, a surprins și accidentat un pieton de 52 de ani care s-ar fi angajat regulamentar în traversarea străzii, pe trecere. Ambii bărbați sunt din Cluj-Napoca”, precizează Carmen Pompaș, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

UPDATE 1
În urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a stabilit că atelajul era oprit în zona unei treceri pentru pietoni. La un moment dat, spun oamenii legii, calul s-ar fi speriat de ceva și ar fi dat în spate. În acest context, căruța l-a accidentat pe bărbatul aflat pe trecere.

Cercetările în acest caz continuă.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata