Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Sfârșit cumplit pentru un bărbat, pe Autostrada Transilvania. S-a prăbușit, de pe un pod, între sensurile de mers

0

Sfârșit cumplit pentru un bărbat în vârstă de 44 de ani, din județul Bihor. Acesta a decedat sâmbătă dimineața la baza unui pod al A3, în apropiere de Săndulești, după ce a căzut de la o înălțime de peste 12 metri. Medicii sosiți la locul incidentului nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață pe bihorean.

În jurul orei 04:00, spun anchetatorii, mașina cu care circula bărbatul din Bihor pe Autostrada Transilvania, pe sensul de mers Gilău – Turda, s-a defectat pe podul de la kilometrul 16. Platforma legată de mașină a intrat în balans și s-a desprins rămânând imobilizată, cu un autoturism pe ea, pe a doua bandă de mers. Bărbatul a sunat la administratorul drumului și a cerut sprijin pentru scoaterea platformei de pe calea de rulare a autostrăzii și pentru semnalizarea corespunzătoare a zonei.

Echipa care a ajuns pe A3, pentru a semnaliza defecțiunea, a oprit pe sensul de mers Turda – Gilău, iar bărbatul a vrut să treacă de pe un sens pe altul. Din cauza întunericului, bihoreanul nu a realizat că se află pe viaduct și nu a văzut spațiul dintre cele două sensuri de mers. Astfel s-a prăbușit în gol de la o înălțime de peste 12 metri și a murit.

„A fost realizat accesul la victima de către echipajul SMURD, pe o porțiune de aproximativ 300 metri de teren accidentat, în toiul nopții, pentru a fi efectuate manevre de resuscitare, însă a fost declarat decesul bărbatului”, ne-a declarat Andrei Biriș, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

La lumina zilei, polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului și au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Cadavrul bărbatului de 44 de ani a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca pentru efectuarea necropsiei.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata