Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Șoferul unui autoturism a provocat un accident între un tramvai și o cisternă. Accidentul, pe Bulevardul Muncii

0

Șoferul unui autoturism a provocat, marți dimineața, un accident rutier între o cisternă încărcată cu motorină și un tramvai. S-a întâmplat pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca, acolo unde șoferul unui autoturism nu a acordat prioritate autotrenului. Pentru a evita impactul, șoferul cisternei a frânat, autovehiculul a alunecat pe linia de tramvai și a intrat în coliziune cu mijlocul de transport. În urma impactului două persoane au fost rănite.

Potrivit ISU Cluj, tramvaiul a deraiat. Din cisternă nu au existat scurgeri de combustibil.

„La ora 06:10, conducătorul unui autoturism, în vârstă de 55 de ani, din Cluj-Napoca, a condus un autoturism pe strada Fabricii de Zahăr. Ajuns la intersecție cu Bulevardul Muncii, aceasta a pătruns fără a acorda prioritate de trecere unei autocisterne condusă înspre strada Oașului de un bărbat de 32 de ani, din Hidișelu de Sus, județul Bihor. Pentru a evita impactul cu autoturismul, șoferul autotrenului frânează iar autocisterna alunecă pe linia de tramvai și intră în coliziune cu tramvaiul, condus de un bărbat în vârstă de 59 de ani, din Cluj-Napoca. Între autoturism și cisternă nu a existat impact”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

„Două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui accident rutier care a avut loc pe Bulevardul Muncii din Cluj Napoca. Evenimentul s-a produs în jurul orei 6:10, iar în urma acestuia două persoane au fost consultate de către echipajul medical. A fost vorba despre doi bărbați în vârstă de aproximativ 30 și 60 de ani care au suferit traume ușoare, dar nu au fost transportați la spital. În accident au fost implicate un auto tren și un tramvai care a deraiat de pe șină în urma impactului. Autotrenul transporta motorină, dar nu au fost înregistrate scurgeri până în acest moment. Urmează ca cele două autovehicule să fie evacuate de pe spațiul rutier”, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata