Take a fresh look at your lifestyle.

Iancu Gelu-George, candidat la Consiliul Local Căpușu Mare din partea Partidului Mișcarea Populară

0

Partidul Mișcarea Populară intră în lupta pentru Consiliul Local al comunei Căpușu Mare alături de un tânăr candidat, Iancu Gelu-George ce își propune un proiect puternic pentru comuna Căpușu Mare.

Candidatul PMP, Iancu Gelu-George consideră că hotărârea, ambiția, onestitatea și determinarea sunt valorile ce îl caracterizează și sunt cele mai potrivite pentru a demara proiectul său de dezvoltare a comunei Căpușu Mare și a satelor care fac parte din comună.

Dezvoltarea comunei Căpușu Mare, în viziunea tânărului candidat va începe cu vizite în fiecare localitate pentru a discuta cu cetățenii și a afla direct de la ei care sunt necesitățile comunității Căpușu Mare. Obiectivele generale pe care dorește să le atingă din funcția de consilier local sunt buna conviețuire a tuturor etniilor din comuna Căpușu Mare, sprijinirea tinerilor aflați la început de drum, în special în ceea ce privește găsirea unui loc de muncă și întemeierea unei familii.

Fermier de ocupație, Iancu Gelu-George dorește să ofere ajutor agricultorilor și să sprijine dezvoltarea fermelor din zonă. Pentru ca investițiile să aducă noi locuri de muncă, candidatul PMP atrage atenția asupra infrastructurii și nevoia de a continua lucrările de introducere a apei potabile, lucrările de canalizare și asfaltarea drumurilor în toate localitățile.

„Pentru a realiza aceste obiective, am nevoie de ajutorul oamenilor din Căpușu Mare. Am nevoie să-mi acorde șansa și onoarea de a le reprezenta interesele! Ce pot face eu în schimb? Pot fi la dispoziția lor! Sper ca în următoarea perioadă să port dialoguri deschise cu cetățenii și să vină chiar ei cu propuneri noi, necesare pentru dezvoltarea comunei Căpușu Mare”, a declarat Iancu Gelu-George.

Candidatul Partidului Mișcarea Populară la Consiliul Local al comunei Căpușu Mare include pe proiectul său și sprijinirea părințiilor prin construcția unor grădinițe și creșe cu program prelungit astfel încât aceștia să își poată lăsa copiii în condiții de siguranță și igienă în timpul în care sunt plecați la muncă.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

Locuitorii comunei Căpușu Mare au posibilitatea să discute despre problemele lor și să își exprime așteptările de la aleșii locali, un obicei pe care Iancu Gelu-George dorește să îl mențină și pe parcursul mandatului de consilier local pentru a asigura transparență în decizii și implementarea proiectelor în câștigul locuitorilor comunei Căpușu Mare. 

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata