Take a fresh look at your lifestyle.

UPDATE – Ce spun procurorii | Judecătoare din Gherla, găsită moartă în casă

0

Andrada Ștefana Pavel, o tânără judecătoare din Gherla, a fost găsită decedată. Ea locuia în Gherla și era judecător de penal la judecătoria din același municipiu.

Descoperirea a fost făcută în cursul zilei de miercuri. Potrivit unor surse, Andrada Ștefana Pavel trebuia să intre miercuri în sala de judecată, la cauzele pe care le avea. Ea nu s-a prezentat la serviciu și nici nu răspundea la telefon, astfel că personalul Judecătoriei Gherla a intrat în alertă.

A fost solicitat sprijinul pompierilor pentru a intra în casa femeii de 32 de ani. După pătrunderea în locuință, Andrada Ștefana Pavel a fost găsită fără viață.

„La data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 12.15, Poliția municipiului Gherla a fost sesizată despre faptul că o femeie de 32 ani, nu mai răspunde la telefon.

S-a pătruns în locuința cu sprijinul pompierilor Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgența (SVSU ) Gherla, unde femeia a fost găsită decedată în locuință.

Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzei decesului. Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Deocamdată nu se cunosc cauzele reale care au condus la decesul magistratului.

Consiliul Superior al Magistraturii îşi exprimă profundul regret pentru încetarea fulgerătoare din viaţă a doamnei PAVEL ANDRADA-ȘTEFANA, judecător în cadrul Judecătoriei Gherla şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească!, se arată într-un comunicat al CSM

UPDATE – 1

CE SPUN PROCURORII

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au preluat dosarul de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla. Aceștia spun că pe corpul femeii nu au fost identificate urme de violență. Cauza morții rămâne, în continuare, necunoscută.

„Compartimentul de informare și relatii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj este împuternicit să vă comunice doar următoarele informații, pentru a nu prejudicia în vreun fel ancheta penală aflată în desfășurare:

La data de 13.09.2023, Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a înregistrat cauza penală la care faceți referire ca urmare a preluării acesteia de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă prev. de art 192 alin. I Cod penal.

Ancheta desfășurată are ca obiect stabilirea împrejurărilor în care a intervenit decesul doamnei P.A-Ș.

Până la acest moment, s-a stabilit că nu au existat leziuni traumatice vizibile pe corpul victimei. Alte amănunte nu pot fi furnizate”, se arată într-un răspuns al Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj trimis către publicația noastră, ZIARUL CLUJEAN.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata