Take a fresh look at your lifestyle.

Monstru cu chip de tată. Un turdean este acuzat că și-a violat fiica de 16 ani

0

Prin clipe de groază a trecut o minoră de 16 ani, din Turda. Aceasta ar fi fost violată de propriul tată, un bărbat de 35 de ani. Ciprian Valentin Moldovan, căci acesta este numele monstrului cu chip de tată, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în cursul zilei de sâmbătă.

Vineri după-masă, 9 august, părinții fetei au avut o ceartă în locuința din Turda. Femeia a plecat de acasă, la părinții ei care locuiesc pe aceeași stradă, iar minora a rămas cu tatăl.

La un moment dat, vecinii au auzit-o pe adolescentă că urla după ajutor și au alertat-o pe mamă, care într-un suflet s-a întors acasă. Pentru că poarta era încuiată, turdeanca a fost nevoită să sară gardul.

Fiica ieșise din casă și plângând i-a spus mamei sale că a fost violată de tată. Raporturile sexuale au fost orale, bărbatul neavând timp să întrețină și alte raporturi cu fiica sa.

La Institutul de Medicină Legală Cluj s-a confirmat agresiunea sexuală. Astfel, deși anchetatorii încadraseră fapta la tentativă de viol, după controlul de la IML, au reținut în sarcina bărbatului infracțiunea de viol. Magistrații l-au trimis pe tatăl pedofil 30 de zile după gratii, urmând ca în această perioadă polițiștii și procurorii să pregătească dosarul pentru trimiterea lui în judecată.

„În temeiul art. 226 alin. 1 şi 2, raportat la art. 223, alin. 2 din Codul de procedură penală, admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda şi dispune arestarea preventivă a inculpatului MCV pentru săvârşirea infracţiunii de viol, prev. de art. 218 alin. 1 şi alin. 3 lit. a, lit. b şi lit. c C.pen., cu aplicarea art. 41 alin. 1 C.pen. raportat la art. 43 alin. 5 C.pen., pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 10.08.2019 şi până la data de 08.09.2019 inclusiv. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Încuviinţează onorariul apărătorului desemnat din oficiu, av. Roman Ciprian, în cuantum de 626 de lei, sumă care va fi suportată din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 10.08.2019, ora 11:50”, se arată în minuta Judecătoriei Turda.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata