Take a fresh look at your lifestyle.

Razie de noapte în Cluj-Napoca. Ce s-a urmărit

0

Noaptea trecută, în intervalul orar 00.00 – 03.00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a organizat o  acţiune punctuală la care au participat polițiști din cadrul formațiunilor de siguranță publică și patrulare și rutieră, precum și din cadrul Poliției Locale Cluj-Napoca.

Acțiunea a avut drept scop menținerea climatului de siguranță publică și respectarea legii, prevenirea, descoperirea și combaterea faptelor de natură contravențională și infracțională la regimul rutier pentru reducerea numărului accidentelor de circulație, precum și depistarea, identificarea și tragerea la răspundere a persoanelor care încalcă prevederile legale sau sunt urmărite în temeiul legii. 

Polițiștii au acţionat, cu preponderență, în zona cartierului Mărăști, din municipiul Cluj-Napoca. În cadrul acțiunii au fost legitimate 39 de persoane și au fost controlate 37 de autovehicule.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 29 de sancțiuni contravenționale. Majoritatea sancțiunilor au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice.

Polițiștii vor continua acțiunile.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata