Take a fresh look at your lifestyle.

UPDATE – Rectoratul USAMV a fost spart. Zeci de mii de lei lipsesc din casierie

1

UPDATE – Prejudiciul total în urma spargerii Rectoratului USAMV se ridică la 90.000 de lei. Hoții au furat aproximativ 30.000 de lei cash și bonuri valorice de aproximativ 60.000 de lei.

ȘTIREA INIȚIALĂ, mai jos.

Joi, 3 octombrie 2019, s-a constatat de către angajații universității, ajunși la serviciu, intrarea prin efracție în clădirea Rectoratului USAMV Cluj-Napoca. În momentul de față, organele de cercetare penală sunt la fața locului pentru investigații.

Potrivit unor surse judiciare, din casieria Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca a fost furată suma de aproximativ 30.000 de lei. La ora redactării acestui articol, 10:51, inventarul banilor nu era finalizat. Aceleași surse arată pentru publicația noastră, ZIARUL CLUJEAN, că sistemul de alarmă al casieriei ar fi fost anihilat de hoți.

„În această dimineață am fost sesizați cu privire la comiterea unui furt din casieria unei universități de pe strada Moților, Cluj-Napoca. Conform primelor verificări, două persoane au pătruns prin efracție în clădire, pe timpul nopții, și au sustras bani. În acest moment, polițiștii efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs furtul, identificarea autorilor și tragerea acestora la răspundere penală”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Autorii nu au fost identificați.

foto: arhivă

Citește și
1 Comentariu
  1. Tranche spune

    Pai asa-i in Romania, se tin 30000 de lei cash in institutie, ca e greu tare sa ii depui la banca zilnic. De asta trebuie sa dispara tot ce tine de trecut… penibil.

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata