Take a fresh look at your lifestyle.

Românii pot merge gratuit în Finlanda, timp de cinci zile, la un curs de fericire. Condițiile de înscriere 

0

Finlanda, cunoscută ca fiind cea mai fericită țară din lume șase ani la rând, organizează un masterclass de fericire, gratuit, de cinci zile, la Helsinki, între 9 și 14 iunie.

Organizația însărcinată cu promovarea țării nordice pe piața globală a turismului a venit cu ideea de a oferi un masterclass de cinci zile de fericire în perioada 9-14 iunie, gratuit. 

Întreaga călătorie va fi plătită de organizatori, inclusiv cazarea la hotel și zborurile către și dinspre Helsinki, unde va avea loc masterclass-ul, conform visitfinland.com.

Masterclass-ul de fericire va fi condus de localnici care inspiră, precum Lena Salmi, în vârstă de 70 de ani, căreia îi place să se deplaseze prin oraș pe un skateboard și să înoate în Marea Baltică sau în piscinele în aer liber.

Participanții vor experimenta cultura alimentară finlandeză, cu grătare în aer liber, conexiunea cu natura în pădurile din jurul Helsinkiului și momente de mulțumire pură: plimbări cu bicicleta prin pădure, sauna și relaxarea în serile de vară.

Cei care vor să aplice trebuie să o facă până pe 4 aprilie.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata