Take a fresh look at your lifestyle.

Strada Piezișă, păzită de polițiști și jandarmi. A fost trasă pe linie moartă

0

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj va lua noi decizii după creșterea alarmantă a numărului de cazuri de Covid-19. Vizată de o nouă decizie este strada Piezișă, considerată cel mai mare focar de COVID-19 din județul Cluj. Potrivit anchetelor epidemiologice, pe această stradă, la petreceri, 30 de studenți s-au infectat cu coronavirus.

Strada Piezișă din Cluj-Napoca, unde sunt foarte multe localuri, dar și campusul studențesc Hașdeu a devenit zonă de siguranță specială.

Acest lucru înseamnă că aici vor fi în permanență controale ale forțelor de ordine, pentru a nu mai exista situații în care tinerii stau în număr foarte mare la terase, fără a respecta distanțarea. Prefectul Clujului urmează să dispună noi măsuri pentru această stradă.

PROTESTE ALE ANGAJAȚILOR LOCALURILOR

Stop abuzurilor în declarații„, „Colaborare, nu abuzuri„, au scris aceștia pe afișele lipite pe vitrine.

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, a pus strada Piezișă sub pază pentru că acolo au avut loc zeci de petreceri care au dus la îmbolnăvirea multor tineri. „30 de studenți sunt bolnavi după petrecerile de acolo”, a spus prefectul.

Zilnic sunt echipaje de poliție și jandarmi pe strada Piezișă. Numărul forțelor de ordine se intensifică după-masa și seara.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata