Take a fresh look at your lifestyle.

Un nou focar de coronavirus în județul Cluj, la un centru de vârstnici

0

Autoritățile au descoperit un nou focar de coronavirus în județul Cluj. Este vorba despre Casa Hermina din Dezmir, comuna Apahida, unde 46 de vârstnici și 2 angajați ai centrului au primit rezultate pozitive la testul COVID-19. În total au fost testate 54 de persoane.

Pentru a nu exista speculații în spațiul public, cu privire la ascunderea situațiilor de acest gen, prefectul Clujului, Mircea Abrudean, anunță de fiecare dată când sunt descoperite focare.

„Avem un focar la un centru de vârstnici – Casa Hermina din Dezmir, comuna Apahida – unde din 54 de testați, 48 sunt pozitivi (rezidenți cu vârstele între 68-92 ani și personal angajat). În cursul zilei de azi se va organiza evaluarea tuturor pozitivilor din punct de vedere clinic, paraclinic și imagistic în vederea stabilirii conduitei terapeutice adecvate fiecărui pacient. Menționăm că s-a decis testarea ca urmare a depistării a două cazuri pozitive la personal. Activitatea centrului se suspendă pentru măsuri de dezinfecție”, a precizat prefectul Clujului, Mircea Abrudean.

În ultima perioadă, focare de COVID-19 au fost descoperite în două fabrici, respectiv în Macău, comuna Aghireșu și în Gherla.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata