Take a fresh look at your lifestyle.

Val de tâlhării în județul Cluj. Turda, Dej, Gilău, în doar câteva zile

0

Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Turda – Biroul de Investigaţii Criminale au identificat şi depistat un tânăr de 16 ani, bănuit de comiterea unei tâlhării.

La data de 16 iulie, în urma probatoriului administrat în cauză, magistraţii Judecătoriei Turda au emis pe numele tânărului un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 25 de zile, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Din cercetări a reieșit că, la data de 9 iulie, în jurul orei 23.40, cel în cauză ar fi agresat și deposedat un bărbat de 23 de ani, din Turda, de un telefon mobil.

Persoana vătămată se afla pe strada Ștefan cel Mare, din Turda, la momentul respectiv.

Cercetările sunt continuate de către polițiști.

___

La data de 14 iulie, în jurul orei 23.45, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej au fost sesizaţi de către un bărbat de 69 de ani, din municipiul Dej, despre faptul că, în timp ce se afla pe raza municipiului Dej, a fost deposedat prin violență de circa 1800 de lei și acte personale.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat şi reţinut doi bărbaţi în vârstă de 22 și 25 de ani, din județele Bistrița Năsăud și Maramureș, şi o femeie de 21 de ani, din Dej, bănuiţi de comiterea faptei.

La data de 16 iulie, magistraţii Judecătoriei Dej au emis două mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile față de doi dintre aceștia. Cel de –al doilea bărbat a fost depistat și reținut la data de 16 iulie și urmează a fi prezentat în fața magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor trei persoane.

___

Un bărbat din județul Dolj a fost tâlhărit zilele trecute, în plină stradă, în localitatea clujeană Gilău. Bărbatul din Bechet venise la Cluj cu pepeni, dar a ajuns să fie victimă ziua la amiaza mare. Autorul tâlhăriei a fost reținut pentru 24 de ore.

Ziua de 14 iunie părea să fie ca oricare alta pentru bărbatul venit cu pepeni de vânzare. La un moment dat, între orele 14:00 și 15:00, la duba acestuia s-a prezentat un alt bărbat care a cerut să cumpere un pepene.

Comerciantul s-a întors cu spatele pentru o secundă, moment în care a fost lovit puternic de către presupusul client. Autorul l-a buzunărit pe doljean și i-a sustras suma de 150 de lei.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata