Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Accident între Uber și Bolt, surprins LIVE în Piața Cipariu

0

Accident surprins LIVE în Piața Cipariu din Cluj-Napoca, sâmbătă dimineața. Două autoturisme care circulau în regim de taxi, Bolt și Uber, au intrat în coliziune. Polițiștii spun că ambii șoferi se fac vinovați de producerea accidentului.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitați, în jurul orei 3.20, pentru a interveni la un accident rutier petrecut în zona Pieței Cipariu din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit două autoturisme avariate cu ocupanții ieșiți din acestea.

O tânără de aproximativ 30 de ani a fost consultată și a fost transportată la spital pentru investigații de specialitate. Conform primelor evaluări aceasta prezenta afecțiuni ușoare.

ACCIDENT ÎNTRE UBER ȘI BOLT

„Accident rutier produs la data de 7 octombrie, în jurul orei 03.00, la intersecția străzilor P-ța Cipariu – General Traian Moșoiu, din municipiul Cluj-Napoca

Din cercetările preliminare s-a constatat că un conducător auto de 24 de ani, județul Sălaj, care conducea un autoturism pe strada General Traian Moșoiu în direcția străzii Posada, la intersecția semaforizată cu P-ța Cipariu nu ar fi respectat semnificatia de culoare roșie a semaforului electric, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de aceeași vârstă, din județul Cluj, în direcția P-ța Ștefan cel Mare, acesta din urmă circulând în momentul în care semaforul indica culoarea roșie.

A rezultat rănirea unei pasagere din autoturismul bărbatului din județul Cluj. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata