Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Accident urmat de scandal pe strada Fabricii. Soția a ajuns la locul accidentului și a aflat că bărbatul ei era cu amanta

0

Infidelitatea unui bărbat a ieşit la iveală, aseară, în urma unui accident rutier produs pe strada Fabricii din Cluj-Napoca. Soţia a venit la locul accidentului şi şi-a prins omul cu amanta, moment în care a s-a declanșat un scandal în plină stradă. Se pare că autoturismul în care se afla bărbatul cu amanta a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu alt autovehicul.

Cum nu a putut să-i ceară socoteală presupusei amante, pentru că tânăra, rănită în accident, era în ambulanţă, soţia s-a războit cu mama acesteia, pe care a sărit cu pumnii şi picioarele.

„Ce căuta vagaboanda în maşină? Dar ce căuta el cu ea? A dus amanta la concert? Ce concert?”, se aude femeia strigând nervoasă pe stradă.

Într-un final, poliţiştii au reuşit să calmeze spiritele şi să facă cercetarea la faţa locului. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar soţia a fost amendată pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

ISU Cluj a anunţat că accidentul nu s-a soldat cu raniti grav.

„Două persoane sunt consultate de echipajul SAJ în aceste momente. Pompierii au asigurat siguranță locului cu o autospecială cu modul de descarcerare, fără a fi nevoie să extragă persoanele din autoturisme”, a precizat purtătorul de cuvânt ISU Cluj, la puține minute după producerea accidentului.

ATENȚIE, limbaj licențios!

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata