Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Bătaie în Solas. Membrii unei galerii versus studenți. Martor: „acum două luni au scos săbiile”

1

Bătaie între mai multe persoane, vineri noapte spre sâmbătă, în localul Solas de pe strada Piezișă din Cluj-Napoca. Potrivit unui martor, membrii unei galerii de fotbal s-au luat la bătaie cu doi studenți. „Niște băieți din galeria U Cluj…adică țigani, un țigan zis berbecu și altul Ruha Rareș zis țiganul din groapă s-au luat la bătaie cu niște studenți. Cei care acum două luni au scos săbiile pe strada Dâmboviței din cartierul Mărăști și sunt sub control judiciar. Au distrus tot localul Solas”, precizează un martor.

Poliția clujeană confirmă conflictul. Reprezentanții instituției susțin că mai multe echipaje de poliție s-au deplasat pe stradă Piezișă, vineri noapte, dar la momentul sosirii scandalul se calmase. Sâmbătă, la orele prânzului, nu era înregistrată nicio plângere care să aibă legătură cu bătaia.

„Se vor verifica imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă, cercetările fiind în desfășurare. În funcție de ce se vede pe imagini, colegii mei se pot sesiza din oficiu pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea liniștii și ordinii publice. Se fac cercetări pentru luarea măsurilor care se impun”, spune Andreea Vișan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj. Citește și … Primele măsuri legale în cazul bătăii din Solas

Citește și
1 Comentariu
  1. Șerar lunagiț spune

    Oricum localul Solas este o budă, un veceu unde se strâng scursurile Clujului, cocalarii și ștoarfele acestui oraș.

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata