Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Motociclist căzut într-o râpă, în județul Cluj. Victima, cu suspiciuni de fracturi

0

Un motociclist, în vârstă de 46 de ani, din Cluj-Napoca, a ajuns duminică după-masa la spital. În timp ce conducea o motocicletă de teren, în zona localității clujene Gheorgheni, acesta a căzut cu vehiculul într-o râpă.

Apelul la 112 a fost efectuat duminică, în jurul orei 16:00, de către colegii motociclistului. Pompierii l-au scos pe bărbat și l-au transportat la ambulanță.

„A fost desfășurată o intervenție, ieri după-amiază, pentru acordarea asistenței medicale de urgență a unui bărbat care conducea motocicleta pe teren variat și a căzut într-o râpă la o distanță de aproximativ 200-300 de metri față de partea carosabilă a variantei de ocolire estice a municipiului Cluj-Napoca. Pompierii au găsit bărbatul în stare de conștiență, cooperant și cu suspiciuni de fracturi la nivelul membrelor superioare și inferioare. S-a acționat pentru imobilizarea membrelor cu atele gonflabile, stabilizarea și transportul acestuia pe targă, până la echipajul SMURD, în vederea acordării asistenței medicale și transportul acestuia la spital.”, a transmis ISU Cluj într-o informare scrisă.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata