Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Panică în trenul Cluj – Viena. Peste 100 de persoane evacuate

0

A fost panică, joi dimineața, printre călătorii trenului care circulă pe ruta Cluj – Viena. Două autospeciale pentru stins incendii și un echipaj SMURD au fost alertate ca urmare a unui incendiu care a cuprins o locomotivă ce rula pe calea ferată din apropierea străzii Tăietura Turcului din municipiul Cluj-Napoca. Primele cifre arată că în tren, la momentul izbucnirii incendiului, se aflau cel puțin 110 persoane. Călătorii au fost evacuați.

Solicitarea salvatorilor a fost făcută în jurul orei 7:40, iar din primele informații se pare că garnitura transporta călători pe ruta Cluj-Napoca – Viena.

Călătorii au fost evacuați din tren până la sosirea pompierilor, iar vagoanele au fost decuplate de la locomotivă, cu o altă locomotivă mobilizată de către regia de transport feroviar.

Pompierii sosiți de urgență la locul incendiului au putut interveni pentru stingerea incendiului numai după ce a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică liniilor căii ferate și realizarea unei împământări de către echipele specializate a regiei de transport.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar flăcările au fost stinse de către pompieri. Cauzele probabile ale incendiului, potrivit ISU Cluj, țin de partea electrică a locomotivei.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata