Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Paște fără acoperiș deasupra capului. Casa unei familii din Cluj-Napoca a fost distrusă de un incendiu

1

O solicitare pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată joi dimineața, în jurul orei 7:40. Un apel la 112 anunța că acoperișul unei case de pe strada Giordano Bruno, din municipiul Cluj-Napoca, a fost cuprins de flăcări.

Două autospeciale de stins incendii cu apă și spumă, precum și o autospecială pentru intervenții și salvări de la înălțimi au fost dislocate la fața locului pentru a lichida flăcările care au cuprins casa de locuit.

Locatarii s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor. În momentul sosirii militarilor la fața locului, flăcările cuprinseseră în întregime acoperișul casei, în care erau amenajate două încăperi. Flăcările erau pe punctul de a se extinde la o altă casă, aflată în apropierea celei cuprinse de incendiu.

Incendiul a distrus în totalitate acoperișul și încăperile din mansarda locuinței, totalizând aproximativ 100 metri pătrați. Intervenția promptă a pompierilor a împiedicat extinderea incendiului la vecinătăți. De asemenea, au fost deteriorate încăperile situate la parterul casei.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment. Cercetările preliminare au dus la concluzia că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a locuinței, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj.

Citește și
1 Comentariu
  1. Razvan spune

    Multi Romani Nu dau importanta instalatiei electrice in momentul cand cer Oferte de pret, aleg neprofesionalismul si execuție de calitate proasta de executanți cărora le pasa numai sa încaseze nu de siguranta clientului! Ieftin si necalitativ sau chiar scump si necalitativ executanți a instalației electrice neprofesioniști! Din păcate multor proprietari care fac instalatia electrica nu pun pret nu considera importanta instalatia electrica considerând ca este scump si cand pun gresie faianta de exemplu ofera chiar mai mult pe manopera si nu li se pare scump! De ce pt ca îi da mai mare importanta deoarece e la vedere si Pune pret pe estetic ceea ce nu e rau dar nu atat timp cat nepunând pret pe instalație electrica tu poti pierde totul chiar si viata! Începeți sa nu mai considerați ca instalatia electrica este scumpa comparativ cu alte lucrai si ca e floare la ureche! Căutați profesionalismul calitatea si siguranta lăuntrică pret real si corect! Lăsați improvizațiile si execuțiile low budget! Cu stima si respect Razvan.

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata