Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Președintele Iohannis: Sunt îngrijorat. Virusul nu pleacă în vacanță, nici în concediu

0

Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la inaugurarea a patru unități mobile ATI, că este îngrijorat de numărul de îmbolnăviri și le-a reamintit cetățenilor să respecte normele minimale de protecție: igienă și purtarea măștii.

”Trebuie să vă spun că sunt îngrijorat. Am văzut în ultimele zile un număr mare de noi pacienți infectați cu noul virus. Cred că este cazul să subliniez încă o dată: s-a renunțat la multe restricții, dar dați-mi voie să fiu clar. Virusul nu pleacă în vacanță, nici în concediu, virusul este în comunitate. Au rămas în vigoare măsuri de bun simț. Masca vă protejează. Purtați-o!”, a spus președintele la inaugurarea a patru unități mobile ATI.

Președintele Klaus Iohannis a fost însoțit de premierul Ludovic Orban într-o vizită la unitățile mobile de Terapie intensivă de la Romexpo.

„Aceste unități vor putea fi folosite acolo unde este nevoie, pentru pacienți COVID, dar și pentru alte situații. Este rezultatul unui parteneriat foarte frumos. Achiziția și dotarea acestor unități este rezultatul unei colaborări foarte bune între stat, firme, fundații, voluntari. Iată că se poate. Sunt dotări de ultimă oră. Sunt convins că atunci când va fi nevoie de ele vor fi extrem de utile”, a spus șeful statului, care a mulțumit tuturor celor implicați în achiziția unităților mobile.

”Mulțumesc și persoanelor fizice care au donat bani pentru acest proiect”, a spus Iohannis.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata