Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – PRM-iștii și-au dat întâlnire la Cluj și se pregătesc de alegeri. Președinte: „În 2024, Partidul România Mare va intra în Parlamentul României. Suntem o forță”

0

Partidul România Mare există, spune asta președintele formațiunii politice – Victor Teodor Iovici. Liderii PRM din țară și-au dat întâlnire, sâmbătă, la Cluj-Napoca, pentru a discuta despre următoarele alegeri. Prin noua strategie de cucerire a electoratului, PRM-iștii sunt convinși că intră în Parlamentul României la alegerile din 2024.

Liderii filialelor județene, în principal din Transilvania, au ajuns sâmbătă la Cluj-Napoca. Timp de mai multe ore, aceștia au discutat pe teme cum ar fi comunicarea, atragerea de noi membri în partid și nu în ultimul rând au bătut în cuie strategia pentru alegerile viitoare.

„La Cluj are loc întâlnirea regională, zonală, cu Transilvania, cu reprezentanții filialelor din Transilvania a Partidului România Mare. Ca teme avem organizarea, pe primul loc, comunicarea și noua metodă de comunicare și adaptare a comunicării în filialele locale. PRM-ul există, cum să nu existe!? Am apărut în sondaje, stăm foarte bine și în sondaje. PRM-ul a existat totdeauna și va exista”, spune Victor Teodor Iovici, președinte al PRM național.

SUFLU NOU ÎN PRM, POLITICĂ DE CENTRU

Politicienii din PRM, cu un suflu nou, vor să schimbre statutul partidului astfel încât să aplice o politică echilibrată de centru.

„În 2024, Partidul România Mare va intra în Parlamentul României, va ajunge la guvernare și va da finalistul la alegerile prezidențiale. Suntem o forță”, adaugă Victor Teodor Iovici.

Candidatul PRM la alegerile prezidențiale viitoare este un membru al diasporei românești. El urmează să fie validat de către partid în luna octombrie a acestui an.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata