Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Răsturnare de situație în cazul ultrajului. Presupusul agresor al polițistului a rămas fără un dinte și are multiple leziuni

0

Luni dimineața, publicația noastră vă informa despre o faptă de ultraj comisă în noaptea de sâmbătă spre duminică lângă localitatea Dealu Negru, comuna clujeană Călățele. Fotografia articolului era una de arhivă, cu un agent agresat, și s-a menționat acest fapt. Informațiile la acel moment arătau că un polițist din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin a fost agresat de către un bărbat. La puțin timp după publicarea articolului, bărbatul acuzat de ultraj a luat legătura cu redacția pentru a-și spune punctul de vedere. Declarații video, în partea de jos a articolului.

Potrivit bărbatului acuzat de ultraj, polițistul l-a lovit și nu invers. S-ar fi întâmplat asta în momentul în care a întrebat dacă trebuie să mai stea mult în filtrul de control, având în vedere că cei doi copii minori erau cu el în mașină și cu mama lor. Bărbatul admite că s-a adresat agentului pe un ton mai ridicat și inclusiv că a consumat băuturi alcoolice, dar neagă acuzația că ar fi fost recalcitrant.

Mai apoi, bărbatul arată că i-a fost smuls din brațe copilașul de 3 ani. Încătușarea ar fi avut loc în fața minorilor de 3 și 6 ani, care au început să plângă.

În urma imobilizării, bărbatul s-a ales cu multiple leziuni pe corp, dar și cu un dinte rupt.

Bărbatul susține că va depune o plângere penală împotriva agentului care l-a lovit și îl va acuza pe acesta de purtare abuzivă. În paralel, bărbatul care aduce acuzații agentului este cercetat pentru ultraj.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata