Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Senator de Cluj, în cârje la moțiunea de cenzură împotriva guvernului Dăncilă

0

Senatorul clujean de la PMP, Vasile Cristian Lungu, a fost dus la Parlament cu ambulanța pentru a vota moțiunea de cenzură împotriva guvernului Dăncilă. El a fost transportat cu ajutorul unui scaun cu rotile din mașină.

Lungu urma să fie supus unei intervenții chirurgicale la Cluj-Napoca, însă a decalat operația cu o zi pentru a ajunge joi la Parlament.

„Votul e secret. (Mă simt n.r.) destul de rău, după moțiune ma întorc la Cluj pentru operație. Președintele Tomac mi-a spus ieri că nu trebuie să vin, este exlus, dar pentru că au existat anumite voci cum că aș trăda partidul și aș masca asta cu boala, am decis să vin. Domnul doctor de la Cluj m-a obligat să dau două declarații în care îmi aducea la cunoștință toate riscurile. E un abces perirenal, cauzat de o înțepătură în coloană. Este foarte dureros. Mi s-a recomandat repaos. Am decalat cu o zi operația”, a declarat pentru digi24 Vasile Cristian Lungu, senator PMP.

Președintele PMP, Eugen Tomac a spus că senatorul Cristian Lungu a solicitat, pe propria răspundere, să fie transportat cu ambulanța pentru a putea vota moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, deși acesta urmează să fie operat pe colon. „Cristian Lungu a solicitat, pe propria răspundere, să fie adus cu ambulanța la Parlament pentru a vota moțiunea de cenzură. Acesta urmează să fie operat pe colon”, a spus Tomac.

Eurodeputatul Eugen Tomac, a declarat, luni, că parlamentarii formaţiunii au decis să voteze la vedere, joi, în favoarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului PSD.

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata