Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Vânătoarea de bancnote, noua nebunie de pe internet

0

Vânătoarea de bani este trendul momentului pe internet, iar cel mai mare succes îl are în Italia. Concret, persoana din spatele inițiativei postează pe rețelele sociale filmulețe în care ascunde bancnote de 50 de euro în locuri publice, apoi oferă indicii, ca utilizatorii să îi poată găsi. 

În ultima perioadă, un nou trend a captat atenția utilizatorilor de internet din întreaga lume – vânătoarea de bani. Însă, cel mai mare succes în acest domeniu pare să fie înregistrat în Italia, unde o persoană misterioasă postează filmulețe pe rețelele sociale în care ascunde bancnote de 50 de euro în locuri publice.

Inițiatorul acestei inițiative ingenious de distracție și generozitate oferă apoi indicii în postările sale, pentru ca utilizatorii să poată pleca într-o adevărată căutare a banilor ascunși. Scopul acestei activități pare a fi cel de a aduce un strop de bucurie și entuziasm în viața oamenilor și de a-i face să iasă din rutina zilnică.

Deși inițial a pornit ca o simplă provocare pe rețelele sociale, fenomenul a evoluat rapid, atrăgând atenția publicului. Participanții au fost încântați de ideea de a căuta și găsi bani, sporind astfel și popularitatea acestui eveniment.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata