Take a fresh look at your lifestyle.

A demarat așternerea stratului de uzură pe sectorul Gilău – Someșu Rece

0

În cadrul lucrărilor  de reabilitare și modernizare a drumului județean DJ 107P (DN 1) – Gilău – Mărișel – DN 1R, în lungime de 44,26 kilometri, derulate de Consiliul Județean Cluj în cadrul unui proiect cu finanțare europeană, a demarat așternerea celui de-al doilea strat de asfalt, respectiv stratul de uzură, pe sectorul de drum Gilău – Someșu Rece.

Odată cu finalizarea asfaltării acestui sector, drumul județean DJ 107P va fi integral asfaltat, pe toată lungimea acestuia.

Lucrările de reabilitare, în ansamblu, au vizat și nu mai puțin de 14 poduri, în condițiile în care podul de la kilometrul 4+310, din localitatea Someșu Rece, face obiectul unui alt contract de lucrări, respectiv de demolare și de construire a unui pod nou. În aceste condiții, traficul rutier se desfășoară pe un pod provizoriu.

Pentru completa finalizare a investiției, în perioada următoare vor mai fi realizate șanțuri și rigole, pe anumite sectoare, în vederea asigurării scurgerii apelor, vor fi montate parapete metalice acolo unde situația impune acest lucru și vor fi executate marcaje și semnalizarea rutieră.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata