Take a fresh look at your lifestyle.

CFR Călători se pregătește pentru venirea Papei Francisc în România

0

Cu prilejul călătoriei apostolice a Sanctităţii Sale, Papa Francisc, în România, în perioada 31 mai – 2 iunie 2019, CFR Călători informează că va pune în circulaţie capacitatea maximă tehnică posibilă pentru asigurarea mobilităţii cetăţenilor, pentru secţiile de cale ferată şi trenurile de călători, astfel:

Vineri, 31 mai, spre/dinspre:
Bucureşti

Sâmbătă, 1 iunie, pe rutele:
Braşov – Miercurea Ciuc
Miercurea Ciuc – Adjud
Miercurea Ciuc – Cluj Napoca
Iaşi – Bacău 
Iaşi – Paşcani
Iaşi – Vaslui 

Duminică, 2 iunie, pe rutele:
Blaj – Sighişoara – Braşov
Blaj – Alba Iulia
Cluj Napoca – Blaj 

Pentru evitarea supra-aglomerării la anumite trenuri, din perioada mai sus-menţionată, rugăm pe toţi pasagerii şi în special pe cei care merg la evenimentele religioase la care este prezent Suveranul Pontif (Bucureşti – 31 mai, Şumuleu Ciuc/Miercurea Ciuc – 1 iunie, Iaşi – 1 iunie şi Blaj – 2 iunie): să îşi planifice din timp călătoria; să folosească toate trenurile puse la dispoziţie de CFR Călători; să îşi procure cu anticipaţie legitimaţiile de călătorie.

Biletele pot fi achiziţionate cu anticipaţie de pe următoarele canale: online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele de vânzare bilete din gări; de la automatele ZebraPay; direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR; de la distribuitori autorizaţi (agenţii de turism).

Indiferent de canalul ales pentru cumpărare, CFR Călători oferă reduceri importante. De exemplu, biletul dus-întors se poate cumpăra cu o reducere de 10%. În plus, pentru biletele cumpărate online se acordă reducerea suplimentară de 5%. Reducerile sunt prezentate în detaliu pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/ Oferte.

Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pasagerii să se asigure că au achiziţionat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren şi/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. 

Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcălători.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din staţii.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata