Take a fresh look at your lifestyle.

Cluj-Napoca a trecut de 7.50/1.000 de locuitori. RESTRICȚII pe toată durata săptămânii, carantină de noapte

0

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj ar putea impune pentru Cluj-Napoca restricții valabile pe toată perioada săptămânii. Rata de incidență a depășit, luni, 7.50/mia de locuitori.

Luni, în Cluj-Napoca, rata de incidență este de 7.90/1.000 locuitori. Asta înseamnă că municipiul se califică la următorul nivel de restricții.

Prefectul Clujului a anunțat că se așteaptă 48 de ore pentru a vedea cum evoluează situația. În cazul în care incidența nu scade sub 7.50, în acest interval, CJSU Cluj va adopta miercuri o hotărâre prin care să fie impuse noile restricții.

Astfel, clujenii nevaccinați nu vor avea acces la restaurante, baruri, cafenele, evenimente sau spectacole și după ora 20:00 se interzice circulația persoanelor care nu dețin un certificat verde Covid-19. În același timp, magazinele vor funcționa până la ora 22:00, așadar non-stop-urile vor fi închise noaptea.

Persoanele vaccinate sau trecute prin boală sunt exceptate de la restricții.

Citește și … CJSU pentru carantină de noapte, zilnic, în Cluj-Napoca. La pachet, la nici o lună de la UNTOLD, alte restricții

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata