Take a fresh look at your lifestyle.

EXCLUSIV – Un polițist din IPJ CLUJ și-a rupt un picior, după ce a fost prins în pat cu o femeie măritată. Șefii l-au avansat în GRAD!

0

prins-in-patSituație de tot râsul în care se află un polițist din județul Cluj. Bărbat în toată regula, acesta a fost prins în pat cu o femeie măritată. Soțul femeii măritate i-a surprins pe cei doi în timpul unei partide de sex. Speriat că ar putea lua o mamă de bătaie, omul legii a sărit pe geam, de la etajul 1, iar la impactul cu solul și-a rupt un picior.

Polițistul de la IPJ Cluj, căruia nu îi vom da numele și asta pentru că evenimentul ține de viața lui privată, a fost în concediu medical. Incidentul a avut loc anul trecut, dar gurile rele spun că după dovada de „bărbăție” și săritul pe geam de la etajul 1, agentul a fost avansat în acest an pentru „merite deosebite”.

„Ăsta o fost avansat în grad pentru că o avut bărbăția de a sări pe geam de teamă. Hai să mergem toți la femei măritate, să ne rupem picioarele și poate ne fac șefii eroi. Mi-e scârbă de sistemul ăsta. Merite deosebite pentru că are un tată …. să spunem deosebit”, precizează sursa noastră.

Și este adevărat, polițistul, confirma reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, a fost avansat. Polițistul „pasăre” este acum Agent Șef Adjunct.

„Precizăm că, toate propunerile formulate de şefii nemijlociţi privind avansarea în grad profesional a poliţiştilor înaintea îndeplinirii stagiului minim sunt analizate în cadrul Consiliului de conducere a inspectoratului – format din conducerea inspectoratului, şefii structurilor din aparatul judeţean şi şefii subunităţilor de poliţie, cu participarea reprezentanţilor Corpului Naţional al Poliţiştilor şi a sindicatelor reprezentative la nivelul inspectoratului.

În aceste condiţii a fost analizată şi propunerea avansării în gradul profesional următor a poliţistului la care faceţi referire”, precizează reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Cluj într-un răspuns trimis la solicitarea noastră.

Colegii polițistului în cauză spun că acesta și-a primit avansarea în grad pe merite adevărate, nu închipuite. Cât despre incidentul în urma căruia și-a rupt un picior, aceștia mai spun că „toți suntem oameni”

Nu este pentru prima dată când la IPJ Cluj se poartă avansarea în grad pentru „merite deosebite”. Celebru este cazul blondei Simona Vîrci, fosta purtătoare de cuvânt a Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, care și-a etalat epoleții de avansare de Facebook.

În 2012 Simona Vîrci se întorcea de la Academia de Poliție, la IPJ Cluj, cu funcția de ofițer debutant. Un an mai târziu, în 2013, Emilia Simona Vîrci avansa în fucție și era deja ofițer de poliție, totodată acapara și biroul de presă al IPJ Cluj și devenea „purtătoarea de vorbe”. În anul 2014, devenise deja ofițer.

Surpriză mare! Deși Simona Emilia Vîrci venise de pe băncile academiei ca subinspector, colegii tinerei din poliție spun că ceva e necurat la mijloc cu avansarea. Cele două stele postate cu mândrie pe Facebook ar fi trebuit să le primească numai după cinci ani de muncă în poliție cu funcția de subinspector. Abia după cei cinci ani de muncă ar fi putut să primească încă o stea, pe lângă cea avută, iar cele două să ateste calitatea ei de inspector.

Șefii ei au spus atunci că și ea a fost avansată pentru merite deosebite.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata