Take a fresh look at your lifestyle.

Fiica patronului Nera Mureșan, găsită moartă în casă. Surse: era în stare avansată de putrefacție, mumificată

0

Cezara Ioana Mureșan, fiica lui Radu Mureșan, patronul firmei de pază Nera Mureșan și a altor business-uri, a fost găsită fără viață în apartamentul său de pe strada Bizușa. Macabra descoperire ar fi făcut-o mama tinerei. Cezara, în vârstă de 26 de ani, avea probleme din cauza consumului de droguri.

În data de 18 decembrie, mama tinerei s-a deplasat pe strada Bizușa din Cluj-Napoca. Fiica nu îi mai răspundea la telefon din luna noiembrie, dar nici la e-mailuri. Când a intrat în locuință, femeia a făcut o descoperire șocantă. Fiica ei era decedată, întinsă pe pat.

„Era moartă de un timp bun. Corpul ei era în stare avansată de putrefacție. Din cauza timpului lung în care a stat cadavrul în apartament a început să se usuce, era mumificată. Nu e o scenă pe care o vezi foarte des și nu e ușor să faci cercetări într-un mediu atât de ostil. Fata era cunoscută, băga de toate. Din câte am înțeles situația le era scăpată de sub control inclusiv părinților care au încercat să o ajute”, spun surse apropiate anchetei pentru publicația noastră, ZIARUL CLUJEAN.

Potrivit anchetatorilor, moartea Cezarei nu ridică suspiciuni. Cadavrul, la o primă evaluare, nu prezenta urme de violență. Casa nu era răvășită și toate bunurile erau la locul lor. Era cunoscut faptul că Cezara avea mari probleme cu consumul de droguri. Oamenii legii nu exclud ipoteza potrivit căreia moartea tinerei să fi survenit ca urmare a unei supradoze de stupefiante.

Trupul Cezarei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca pentru efectuarea necropsiei. Legiștii urmează să elucideze decesul tinerei în vârstă de doar 26 de ani. În urma analizelor de laborator se va afla dacă decesul a survenit ca urmare a unei supradoze, așa cum se vehiculează.

foto: arhivă

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata