Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Trei percheziții în județul Cluj. Rețeaua se ocupa cu falsificarea documentelor

0

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, au efectuat 3 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de complicitate la infracţiunea de fals material în înscrisuri oficiale. 

În cadrul percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate mai multe bunuri, documente şi înscrisuri care prezintă importanţă în vederea probării întregii activităţi infracţionale. 

Totodată, poliţiştii au identificat documente falsificate în posesia mai multor persoane, utilizate de către acestea pentru a se legitima cu ocazia diferitelor controale în trafic, fiind întocmite mai multe dosare penale în acest sens. 

În fapt, 3 bărbaţi cu vârste cuprinse între 33 şi 46 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, comuna Mănăstireni, respectiv comuna Apahida, în perioada 2017 – prezent, ar fi intermediat obţinerea de permise de conducere, cărţi de identitate, pașapoarte contrafăcute, aparent emise de autoritățile unor state UE sau NON-UE, contra unor sume de bani. În sarcina fiecăruia au fost reținute câte trei acte materiale.

În cauză se continuă cercetările în vederea identificării tuturor participanţilor şi probarea întregii activităţi infracţionale. 

În prezent, doi dintre aceştia se află în stare de detenție în Penitenciarul Gherla, respectiv Penitenciarul Baia-Mare, iar celălalt este cercetat în stare de libertate. 

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata