Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Un clujean „paralizat” de beat a spulberat cu mașina o femeie și pe fetița acesteia de 3 ani. Autorul a fugit

0

Accident șocant, în această după-masă, în localitatea clujeană Borșa. O femeie din localitate a ajuns în comă la spital, după ce a fost spulberată de un consătean cu mașina. În accident a fost implicată și fetița de trei ani a femeii de 25 de ani, dar aceasta a scăpat cu răni mai ușoare. Mama și fiica ei se aflau pe un podeț din fața porții în momentul în care șoferul beat a dat cu mașina peste ele. După accident, autorul a fugit dar oamenii legii au reușit să pună mâna pe el.

Era o după-masă liniștită în localitatea Borșa, când mama și fetița ei au ieșit la poartă. Un consătean, de 43 de ani, rupt de beat, a dat cu mașina peste cele două, după ce a pierdut controlul asupra direcției de deplasare.

Autorul nu a oprit să vadă dacă victimele sale supraviețuiesc și a plecat de la fața locului. La câțiva metri de la accidentul în care mama și fiica ei au fost rănite, bărbatul a intrat cu autoturismul într-un canal de pe marginea drumului. Bărbatul a părăsit autovehiculul și s-a făcut nevăzut. Oamenii legii au reușit să-l prindă pe făptaș.

„Femeia de 25 de ani a ajuns în UPU cu un politraumatism, șoc hemoragic, traumatism toraco-abdominal sever, stop cardio-respirator care s-a resuscitat. S-a intervenit chirurgical. Starea femeii este critică, este instabilă hemodinamic și este pe suport inotrop, ventilată mecanic. Prognosticul este rezervat”, a declarat Adela Golea, șeful Unității de Primiri Urgențe din Cluj-Napoca, pentru Ziarul Clujean.

„După identificarea șoferului, colegii mei l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat”, ne-a declarat Traian Morar, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Bărbatul a fost reținut în această seară în arestul IPJ Cluj, iar mâine acesta va fi prezentat în fața unui judecător de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.

Citește și …
VIDEO – Accidentul grav de la Borșa, filmat de camerele stradale. Clujeanul, alcoolemie de peste 3 la mie în sânge

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata