Take a fresh look at your lifestyle.

U-Banca Transilvania – Panathinaikos Atena, meciul anului la Cluj

0

Echipa de baschet masculin U-Banca Transilvania va disputa cel mai tare amical al anului, în compania multiplei campioane a Greciei și a Europei, Panathinaikos Atena. Evenimentul va avea loc la data de 23 septembrie la Sala Polivalentă Cluj-Napoca.

Panathinaikos este una dintre cele mai titrate echipe de baschet masculin din Europa. În ultimii 23 de ani echipa din capitala Greciei a câștigat cel puțin unul din titlurile pentru care a luptat – EuroLeague, Greek League, Greek Cup, Intercontinental Cup. Nick Calathes a fost sezonul trecut favorit pentru poziția de Most Valuable Player al EuroLeague, iar Xavi Pasqual a fost desemnat în ultimele două sezoane antrenorul anului în Basket League.

Panathinaikos are în palmares nu mai puțin de 6 trofee EuroLeagues, 36 de titluri de campioană a Greciei, un trofeu Intercontinental Cup și două trofee Tripple Crown. Bilete pentru eveniment s-au pus în vânzare de azi, iar primele 2.000 de tichete vor fi disponibile la prețuri de Early Bird: 20 lei, 40 lei și 55 lei. Ulterior, prețurile vor crește la 30 lei, 55 lei și 75 lei. Biletul asigură acces și la concertul Guess Who din deschidere și after party-ul cu DJ Shiver. Abonații U-Banca Transilvania beneficiază de prețurile de Early Bird în permanență.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata