Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Un hoț din Sâncraiu a primit o corecție până la sosirea polițiștilor. A fost prins în flagrant!

0

Scandal cu intervenția polițiștilor, noaptea trecută, pe raza comunei clujene Sâncraiu. Totul după ce un bărbat din comună a fost prins la furat de baloți de paie. Unul dintre proprietarii baloților l-a descoperit pe clujean în flagrant și i-a chemat în ajutor pe fratele și pe tatăl său, potrivit INFOHuedin.ro.

Începând din luna august, bărbatul în cauză a tot furat din baloții familiei Antal. Noaptea trecută, unul dintre membrii familiei, un tânăr, a trecut prin zona terenurilor pe care se aflau baloții și pentru că a auzit zgomote s-a decis să arunce o privire.

Bărbatul acuzat de furt

Când l-a văzut pe hoț în acțiune, cu baloții încărcați, tânărul și-a chemat ajutoare și a sunat la 112. Astfel, fratele și tatăl său au ajuns în câmp și toți trei i-ar fi aplicat o corecție celui care le-a furat 19 baloți până acum, cauzând un prejudiciu de 1.900 de lei.

Pentru agresiunile dintre familia păgubită și hoț, polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări pentru loviri și alte violențe. Pentru furtul baloților, oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele bărbatului. Aceasta este acuzat de furt și tentativă de furt calificat.

Cercetările continuă în acest caz.

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata