Take a fresh look at your lifestyle.

Horia Nasra și Cornel Itu se întorc în PSD Cluj după o săptămână de PRO România

0

Deputatul Horia Nasra a anunţat, miercuri, că, împreună cu deputatul Cornel Itu, se reîntoarce în PSD. Anunțul vine la o săptămână după ce deputații își dăduseră demisia din PSD Cluj pentru PRO România.

„Stimaţi clujeni, dragi colegi, astăzi m-am întors acasă, în PSD Cluj. Partidul în care am crescut şi în care mi-am petrecut tinereţea are nevoie de mine şi este de datoria mea să fiu alături de colegii şi prietenii mei. Nu am semnat textul moţiunii şi nu o voi vota, la fel şi colegul meu, dl. Cornel Itu. Am fost, suntem şi vom fi oameni de stânga şi nu putem vota această elucubraţie liberală!”, a scris Horia Nasra pe Facebook.

Deputatul speră ca în viitor cele două partide de stânga – PSD şi PRO România – să gândească un proiect politic comun, pentru că ambele formaţiuni împărtăşesc valori social-democrate.

Cei doi și-au dat demisia fiind nemulțumiți de actuala conducere a PSD Cluj. Președintele PSD, Viorica Dăncilă, l-a desemnat pe jurnalistul Liviu Alexa drept președinte interimar al PSD Cluj.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata