Take a fresh look at your lifestyle.

Răsturnare de situație în cazul femeii și copiilor înjunghiați în județul Cluj

0

Răsturnare de situație în cazul mamei și a celor doi copii din localitatea Băbdiu, comuna clujeană Bobâlna, ajunși aseară la spitalul din Dej cu răni provocate prin înjunghiere. În urma anchetei, s-a stabilit că autoarea oribilei fapte este chiar femeia, care a dat mai apoi vina pe socrul său, vrând astfel să se răzbune în urma unui conflict mai vechi. Femeia va fi cercetată acum pentru tentativă de omor. La momentul sosirii polițiștilor, aceasta era în stare avansată de ebrietate.

Din datele de până acum, se pare că mama le-a provocat celor doi copii, un băiat în vârstă de 6 ani și o fetiță în vârstă de 8 ani, răni în zona pieptului și a gâtului, iar mai apoi s-a rănit și ea în zona abdomenului și zona cervicală, potrivit Dejeanul.ro.

Cu toate că rănile provocate copiilor au fost superficiale, sunt în zone vitale, astfel că se fac cercetări pentru tentativă de omor. Minorii aveau tăieturi de cuțit și pe mâini, semn că au vrut să se apere. Mai apoi, femeia s-a înjunghiat în abdomen de două ori și le-a spus polițiștilor că autorul faptei este socrul ei. Bărbatul a spus încă de aseară că toată ziua s-a aflat cu treabă la o stână din zonă, lucru confirmat de mai mulți săteni alături de care a fost la stâna respectivă.

Femeia a fost operată, iar acum este pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Dej, urmând a fi audiată după ce își va mai reveni. A fost anunțată și Autoritatea pentru Protecția Copilului, care astăzi va trimite o echipă la Dej pentru a se stabili dacă după externare, copiii mai sunt în siguranță în locuința respectivă.

Citește știrea inițială … Incident șocant în județul Cluj. O femeie a fost înjunghiată de mai multe ori, copilașii ei tăiați pe mâini

Citește și … Mama acuzată că și-a înjunghiat copilașii apoi ar fi încercat să se sinucidă va răspunde PENAL după ieșirea din spital

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata