Take a fresh look at your lifestyle.

Un taximetrist din Dej a rămas fără 10.000 de euro într-o clipă. Nu voia să meargă „gol” spre casă

0

Polițiștii din cadrul Poliție municipiului Dej au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 42 de ani, din municipiul Iași.

Acesta este bănuit că la data de 7 septembrie, aflându-se într-un taxi, ar fi sustras din interior suma de 10.000 de euro. Banii erau în bordul mașinii, iar hoțul a urcat în față. Cel mai probabil, susțin surse din anchetă, șoferului i-a fost distrasă atenția.

Taximetristul schimbase banii cu puțin timp înainte și le-a spus oamenilor legii că nu voia să meargă gol spre casă, așa că a așteptat un client.

În urma investigațiilor desfășurate, polițiștii din cadrul Poliție muncipiului Dej și cei ai Brigăzii de Operațiuni Speciale Cluj, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Sibiu l-au identificat și depistat pe cel în cauză în municipiul Sibiu.

Prejudiciul creat a fost recuperat în totalitate.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Faţă de bărbatul de 42 de ani,  poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca la expirarea perioadei, acesta să fie prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata