Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Tânăr împușcat în coapsă, într-o comună clujeană. A vrut să ia arma din centura unui polițist

0

Un tânăr a fost împușcat în coapsă de către un polițist al Secției 8 Poliție Rurală Huedin. S-a întâmplat la Săcuieu, duminică după-masă. Individul a vrut să sustragă arma unui polițist. Înainte de a fi împușcat, bărbatul a fost avertizat că urmează să fie executat focul, potrivit INFOHuedin.ro.

Polițiștii de la Huedin au intervenit la un apel 112. Era reclamată o presupusă infracțiune la regimul silvic. Agenții i-au oprit pe presupușii autori și i-au luat la întrebări. În acest timp și-a făcut apariția un verișor al celor opriți și conflictul a izbucnit.

Potrivit surselor INFO Huedin, bărbatul sosit ulterior ar fi devenit agresiv, cu toate că agenții nu aveau treabă cu el. La un moment dat, acesta s-a repezit la arma unuia dintre polițiști, cu scopul de a o scoate din toc. În acel moment, un alt agent l-a avertizat pe bărbat că urmează să fie executat un foc în direcția sa.

Cum individul a continuat activitatea, agentul l-a împușcat în coapsa stângă. Înainte de asta, polițistul a tras două focuri de avertisment, arată surse judiciare. Rănit, bărbatul agresiv a fost preluat de o ambulanță și a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj-Napoca.

Potrivit unor surse medicale, el a fost transportat în UPU Cluj-Napoca cu o plagă superficială la nivelul coapsei stângi, fără ca viața să îi fie pusă în pericol. Medicii au intervenit pentru a-i coase plaga. Bărbatul urmează să fie externat după perioada minimă de supraveghere.

Până la sosirea echipajului de prim ajutor, agenții i-au pus bărbatului un garou pentru a limita pierderile de sânge.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata